Kiếm tiền Online cần những loại thẻ thanh toán nào? Payoneer, Visa/Master card, Paypal

Kinh doanh online, kiếm tiền trên Internet ở thị trường quốc tế, mua sắm trên trang mạng nước ngoài đang trở nên vô cùng đơn giản, chỉ cần có tài khoản thẻ thanh toán quốc tế là có thể thanh toán bất cứ nơi nào trên toàn cầu, vô cùng tuyệt vời.

Bạn có muốn trở thành chuyên gia kiếm tiền online trên Internet không? Nếu bạn muốn làm thị trường nước ngoài thì việc trước tiên là chuẩn bị cho mình những chiếc thẻ thanh toán quốc tế thông dụng.

Để làm ở thị trường nước ngoài bạn nhất thiết phải có 3 loại tài khoản này, đó là: Visa Mastercad, Paypal, Payoneer. Sau đây là hướng dẫn cách làm thẻ cho mỗi loại cụ thể:

1.Thủ tục mở thẻ tín dụng (Credit Card)

Để được mở thẻ tín dụng thanh toán quốc tế điều quan trọng nhất là bạn phải chứng minh nguồn thu nhập cho ngân hàng, để ngân hàng duyệt hồ sơ của bạn.

 • Chứng minh thu nhập ổn định
 • Chứng minh có tài sản đảm bảo

Nguồn thu nhập của bạn sẽ quyết định số tiền mà ngân hàng sẽ trích suất hàng tháng cho bạn và sẽ không vượt qua giới hạn đó, mỗi tháng hoặc mỗi quý ngân hàng sẽ in sao kê số tiền bạn phải trả lại cho ngân hàng. Lưu ý nếu bạn không trả đúng hạn thì ngân hàng sẽ áp dụng lãi suất (thường thì rất cao).

Các bước đăng ký mở thẻ tín dụng Credit Master card

Bước 1: Điền đầy đủ thông tin chủ thẻ chính và chủ thẻ phụ (nếu có) vào đơn đề nghị mở thẻ.

Bước 2 : Chuẩn bị hồ sơ bao gồm hợp đồng lao động, chứng minh nguồn thu nhập và tài liệu liên quan.

Bước 3 : Ngân hàng sẽ thẩm duyệt hồ sơ về khả năng tài chính của khách hàng.

Bước 4 : Thông báo hạn mức thẻ tín dụng trong trường hợp hồ sơ mở thẻ được phê duyệt.

Bước 5 : Cấp thẻ cho khách hàng, thông thường thì mất 7~10 ngày bạn sẽ được phát thẻ.

Chi phí làm thẻ tín dụng là bao nhiêu: Chi phí mở thẻ rất ít chỉ tầm 50k~100k nhiều ngân hàng có thể miễn phí, bạn có thể tham khảo trên một số thông tin ngân hàng mà bạn cần làm thẻ.

2.Thủ tục làm thẻ ghi nợ Debit Card

Hầu hết các ngân hàng mở thẻ ghi nợ quốc tế mà không kèm điều kiện chứng minh nguồn thu nhập. Bởi đặc thù của thẻ ghi nợ là tài khoản có tiền thì mới thanh toán được. nên việc đăng ký mở thẻ ghi nợ rất dễ dàng.

Với thẻ ghi nợ quốc tế Debit Master Card thì việc thanh toán quốc tế vô cùng tiện lợi dễ dàng, phạm vi thanh toán toàn thế giới. Bạn có thể thanh toán online, chuyển khoản, rút tiền mặt đều được hết.

Các bước đăng ký mở thẻ ghi nợ Debit Master Card

Bước 1: Khách hàng điền đầy đủ thông tin cá nhân như Họ tên, số CMND, tên in trên thẻ … vào đơn đề nghị mở thẻ.

Bước 2: Nộp hồ sơ bao gồm đề nghị mở thẻ và CMND / Hộ chiếu.

Bước 3: Ngân hàng kiểm tra hồ sơ và làm thủ tục mở thẻ ghi nợ Quốc tế cho khách hàng. Tài khoản được kích hoạt ngay sau đó, thẻ được gửi về cho khách hàng sau 7~10 ngày làm việc

Chi phí làm thẻ tín dụng là bao nhiêu: Chi phí mở thẻ rất rẻ chỉ tầm 50k~100k, nhiều ngân hàng có thể miễn phí, bạn có thể tham khảo trên một số thông tin ngân hàng mà bạn cần làm thẻ.

3.Đăng ký tài khoản Paypal

PayPal là một cổng thanh toán trực tuyến nhằm hỗ trợ thanh toán, giao dịch qua mạng Internet an toàn và thuận tiện.

Bạn muốn giao dịch mua sắm, kiếm tiền trên Internet, kinh doanh online thị trường quốc tế thì đăng ký một tài khoản Paypal là cực kỳ cần thiết.

Sau khi bạn đã đăng ký và verify (xác thực) tài khoản PayPal bằng thẻ Visa thành công, PayPal sẽ tự liên kết với thẻ của bạn.

Mỗi khi cần giao dịch thanh toán bằng tài khoản PayPal, bạn chỉ cần sử dụng địa chỉ email đăng ký và PayPal sẽ tự rút tiền từ tài khoản thẻ của bạn ra. Tài khoản PayPal chính là địa chỉ email mà bạn dùng khi đăng ký. Bạn có thể chuyển tiền cho tài khoản PayPal khác hay thanh toán mua hàng trực tuyến nếu nơi bán hàng có hỗ trợ thanh toán qua PayPal.

Đầu tiên bạn đăng nhập vào trang website đăng ký tài khoản Paypal như dưới:

Ấn vào đây để đăng nhập Paypal

Bước 1: Tại trang chủ bên góc phải màn hình ấn chọn Sign up, màn hình mới sẽ xuất hiện như sau:

Bước 2: Ở bước này bạn chọn Personal Account hoặc Bussiness Account tùy vào mục đích sử dụng. Ở đây mình chọn tạo tài khoản cho cá nhân và ấn Next

Bước 3: Bước này bạn điền ngày tháng năm sinh, số đăng ký lái xe (passport), địa chỉmã bưu điện, tích vào ô Activeđồng ý điều khoản của Payoneer và cuối cùng chọn Agree and Create account

Bước 4: Bạn đã tạo một tài khoản Paypal thành công, bây giờ bạn đã chính thức có tài khoản Paypal ở trên trang website chính thức Paypal.

Bước 5: Bây giờ bạn check mở Email với tài khoản email bạn vừa đăng ký, và truy cập vào Paypal --> Setting --> Security --> Update --> Opt Out hoặc Turn off One touch on all devices, bước này để tự động đăng nhập nhanh hơn trên các thiết bị thanh toán mà không cần đăng nhập nhiều lần.

Bước 6: Tại màn hình chính Paypal bạn đã đăng nhập chọn My Paypal nó sẽ hiện ra một màn hình như dưới, ở đây bạn có ba hạng mục cần hoàn thành để bắt đầu thanh toán:

 1. Liên kết với thẻ visa của bạn (Link your card).
 2. Xác nhận tài khoản Email của bạn (Comfirm your Email).
 3. Liên kết với tài khoản ngân hàng của bạn (Link Your Bank)

Bước 7: Bạn chọn vào Link your card để liên kết Paypal với Master Card, ở bước này chỉ cần nhập thông tin số thẻ, loại thẻ, ngày hết hạn, mã số bảo mật (3 mã), địa chỉ thanh toán. Sau đó chọn liên kết thẻ.

 

đăng ký tài khoản paypal

Bước 8: Hoàn tất liên kết thẻ visa với tài khoản Paypal

Bước 9: Xác nhận Email đăng ký tài khoản Paypal, như màn hình bước 6 bạn chọn Comfirm your Email. Sau đó mở Email ra --> Click active your account để xác nhận, bạn nhập mật khẩu đăng nhập Email là xong.

Còn nếu bạn muốn liên kết tài khoản ngân hàng bạn cũng làm tương tự nhé. Một tài khoản Paypal có thể liên với nhiều thẻ visa hoặc nhiều tài khoản ngân hàng. 

Giao dịch rút chuyển tiền trên Paypal

Đăng nhập vào tài khoản PayPal của bạn, click chọn Wallet -> Transfer Money -> Click chọn Add money to your balance -> chọn thẻ đã liên kết và bấm Add để nạp tiền vào PayPal.

Lưu ý: Quá trình này sẽ mất khoảng 3-5 ngày làm việc. Tuy nhiên, bạn vẫn có thể thanh toán bằng PayPal ngay cả tài khoản không có tiền. Lúc này số tiền sẽ được trừ trực tiếp vào thẻ của bạn thông qua PayPal.

4. Đăng ký tài khoản Payoneer

Bước 1: Bắt đầu nhập vào link đăng ký Payoneer

Nhấn vào đây để đăng ký tài khoản Payoneer

Khi truy cập sẽ xuất hiện màn hình xuất hiện bạn có chọn cá nhân hoặc công ty tùy vào mục đích sử dụng tài khoản. Đây thì mình chọn tài khoản cá nhân:

Điền đầy đủ thông tin Họ tên (không dấu), địa chỉ Emailngày tháng năm sinh của bạn, sau đó ấn Tiếp tục

Bước 2: Điền thông tin liên hệ

Bước này bạn điền thông tin quốc gia, địa chỉ, thành phố, mã zipcode và số điện thoại của bạn. Đây là thông tin Payoneer dùng để liên hệ với bạn nên cần điền chính xác.

Bước 3: Điền thông tin bảo mật

Bước này rất quan trọng sau khi đăng ký thành công, bạn nên ghi nhớ chi tiết này để phục vụ cho việc sử dụng tài khoản Payoneer về sau. Điền tên đăng nhập, mật khẩu đăng nhập trả lời 1 câu hỏi bảo mật.

Lưu  ý: Để bảo mật tốt bạn nên điền mật khẩu độ mạnh cao, ít nhất 7 ký tự gồm chữ số (0-9) và chữ cái (a-z)

Bước 4:  Hoàn tất tài khoản liên kết tài khoản ngân hàng với Payoneer.

Tại bước này, bạn chọn liên kết tài khoản ngân hàng cần kết nối, sau đó bạn điền số tài khoản vào là được. Với tài khoản ngân hàng được kết nối với Payoneer khi tài khoản bạn có số dư, thì có thể rút tiền ngay về ngân hàng đã được kết nối.

Bank Name : Điền đầy đủ tên ngân hàng, nếu trên ngân hàng của bạn không có tên trong danh sách chọn other. Lưu ý: Tên ngân hàng tối đa chỉ cho phép 100 ký tự. (nếu quá ký tự bạn vui lòng tạo ticket và gửi sao kê ngân hàng qua bộ phận CSKH nhé). 

Account Name:  Điền tên chủ tài khoản ngân hàng.

Bank Account Number: Điền số tài khoản ngân hàng của bạn.

SWIFT/BIC:  Mỗi ngân hàng có 1 mã SWIFT riêng, nếu bạn không biết tên tiếng anh và mã SWIFT các ngân hàng bạn có thể tra cứu tại đây:

Tra cứu tên tiếng Anh và mã SWIFT các ngân hàng Việt Nam

Bank Province: Điền tên tỉnh thành phố nơi bạn đăng ký thẻ ngân hàng.

Sau khi hoàn tất bước này, tức bạn đã đăng ký thành công, bây giờ chỉ cần chờ Payoneer kiểm duyệt tài khoản. Trong quá trình xét duyệt thì Payoneer sẽ gửi cho bạn một thư để xác nhận tài khoản đăng ký Payoneer của bạn, chỉ cần xác nhận lại là xong.

Sau khoản 1 vài ngày sau, Payoneer sẽ  tiếp tục gửi mail duyệt xong tài khoản, như vậy tài khoản của bạn đã được kích hoạt nhận chuyển tiền thanh toán quốc tế rồi đấy, nội dung mail như sau:

Tiếp theo, Payoneer sẽ gửi cho bạn một bức thư khác, nếu bạn cần đặt thẻ ngay thì có thể đặt ngay tại đây, nếu chưa có khoản tiền trong tài khoản thì bạn cũng chưa thể nhận được thẻ ngay lúc này bạn cố gắng kiếm tối thiếu 30$ trong tài khoản để nhận thẻ, nội dung mail như sau:

Nếu bạn có bất cứ thắc mắc nào cũng có thể trực tiếp liên hệ với bộ phận chăm sóc khách hàng để được hỗ trợ, bạn đăng nhập vào link sau để gửi thắc mắc cho đội ngũ CSKH Payoneer:

Đội ngũ chăm sóc khách hàng Payoneer

Như vậy là bạn đã đăng ký thành công tài khoản Payoneer bây giờ bạn có thể thoả thích thanh toán mua sắm bất cứ thứ gì trên thị trường quốc tế, bạn đã được tích hợp nhận/ chuyển trên các hệ thống toàn thế giới. 

Như vậy bạn đã vừa hoàn thành xong việc làm một số loại thẻ thanh toán quốc tế, bây giờ bạn có thể thoái mải kiếm tiền online, mua sắm ở thị trường quốc tế mà không bị vướng mắc gì về vấn đề thanh toán rồi nhé!

Thank you, chúc bạn mỗi ngày một niềm vui!

4.080 thoughts on “Kiếm tiền Online cần những loại thẻ thanh toán nào? Payoneer, Visa/Master card, Paypal

 1. Shannon says:

  Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed reading
  it, you may be a great author.I will ensure that I bookmark
  your blog and definitely will come back someday. I want to encourage that you continue your
  great work, have a nice holiday weekend!

 2. Darnell says:

  At this time it appears like WordPress is the best blogging
  platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

 3. Alina says:

  Admiring the dedication you put into your blog and in depth information you provide.

  It’s nice to come across a blog every once in a while
  that isn’t the same out of date rehashed material.
  Wonderful read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my
  Google account.

 4. [ПЕРЕЙТИ] says:

  Attractive section of content. I just stumbled
  upon your site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account
  your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you
  access consistently quickly.

  my web-site – [ПЕРЕЙТИ]

 5. Fitness keto says:

  Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your
  post seem to be running off the screen in Ie.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I figured I’d post to
  let you know. The layout look great though! Hope you get the
  problem fixed soon. Many thanks

  Feel free to visit my site; Fitness keto

 6. https://boominketo.org/ says:

  My wife and i have been so thrilled that
  Louis managed to do his investigations because of the precious recommendations he had through
  your weblog. It is now and again perplexing to just happen to be giving for free guidance
  that many many others may have been making money from.
  Therefore we keep in mind we’ve got you to give thanks to because of that.

  The entire explanations you’ve made, the easy site navigation,
  the relationships you make it possible to create –
  it’s everything astounding, and it is letting
  our son in addition to our family reckon that this theme is excellent, which
  is certainly seriously important. Thank you for everything!

  my web page; https://boominketo.org/

 7. Tresa says:

  Have you ever thought about publishing an ebook or guest
  authoring on other sites? I have a blog centered on the
  same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my readers would
  value your work. If you’re even remotely interested, feel free
  to shoot me an email.

 8. Charlotte says:

  I do not even know how I finished up right here, but
  I assumed this put up was great. I do not recognise who you might be but definitely you are going to a famous blogger for those
  who are not already. Cheers!

 9. Cheryle says:

  What i do not realize is in truth how you’re now not actually much more well-favored than you may
  be right now. You’re very intelligent. You already know thus
  significantly in terms of this subject, produced me individually believe
  it from so many numerous angles. Its like women and men aren’t fascinated except it’s one thing
  to do with Woman gaga! Your personal stuffs nice. All the time care for it up!

 10. cheap flights says:

  Pretty portion of content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital to claim
  that I acquire in fact loved account your blog posts.
  Any way I’ll be subscribing to your augment
  or even I achievement you get entry to consistently rapidly.

 11. cheap flights says:

  With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or
  copyright infringement? My website has a lot of completely unique content I’ve either authored myself
  or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my
  authorization. Do you know any solutions to help stop content from being ripped off?
  I’d genuinely appreciate it.

 12. tinyurl.com says:

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I
  have truly loved browsing your blog posts. In any case I will
  be subscribing in your feed and I hope you write again soon!

 13. tinyurl.com says:

  Good day! This is my first comment here so I just wanted to give a quick
  shout out and say I truly enjoy reading through your
  posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same
  topics? Thanks for your time!

 14. Abbey says:

  excellent issues altogether, you simply gained a new reader.
  What could you suggest in regards to your submit that you just made a few days in the past?
  Any sure?

 15. truck speed driving 3d cheat codes says:

  Superb site you have here but I was curious if you knew of
  any user discussion forums that cover the same topics talked about
  in this article? I’d really love to be a part of community where I
  can get responses from other knowledgeable people that share the same interest.
  If you have any suggestions, please let me know. Thank you!

 16. gamefly says:

  Simply desire to say your article is as astounding.

  The clarity on your publish is simply excellent and i could assume you are knowledgeable in this subject.

  Fine with your permission allow me to grab your RSS feed
  to keep up to date with imminent post. Thank you 1,000,000 and please keep up the enjoyable work.

 17. coconut oil says:

  Hola! I’ve been reading your weblog for some time now and finally got the bravery to go ahead and give
  you a shout out from Houston Tx! Just wanted to tell you keep up the good work!
  games ps4 allenferguson games ps4

 18. ps4 games says:

  What i do not realize is in reality how you are not actually a lot more well-appreciated than you may be right now.
  You are so intelligent. You realize thus considerably in terms of this
  topic, made me in my view consider it from numerous various
  angles. Its like women and men are not involved unless
  it is one thing to do with Lady gaga! Your individual stuffs nice.

  All the time deal with it up!

 19. tinyurl.com says:

  Generally I don’t read article on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to check
  out and do so! Your writing style has been surprised me. Thank
  you, very nice article.

 20. como hackear trench assault says:

  I was wondering if you ever considered changing the structure of your blog?
  Its very well written; I love what youve got to
  say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect
  with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two pictures.
  Maybe you could space it out better?

 21. bottle jump 3d hack says:

  I’m amazed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s equally
  educative and entertaining, and without a doubt, you have hit the nail on the head.
  The problem is an issue that too few folks are speaking intelligently about.
  I’m very happy that I found this in my search for something relating
  to this.

 22. tinyurl.com says:

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t
  already 😉 Cheers!

 23. great pizza hacks says:

  Hey there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with
  hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no data backup.
  Do you have any solutions to protect against hackers?

 24. whisper mod apk says:

  Aw, this was an incredibly good post. Taking the time and actual effort to generate a good
  article… but what can I say… I hesitate a whole lot and don’t seem to get anything done.

 25. how to hack jewel mania says:

  Hey would you mind stating which blog platform you’re using?
  I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking
  for something unique. P.S Apologies for getting off-topic
  but I had to ask!

 26. 94% quiz hack apk says:

  My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about
  a year and am anxious about switching to another platform.
  I have heard excellent things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress posts into
  it? Any kind of help would be greatly appreciated!

 27. pearl's peril hidden object game cheats says:

  Hi fantastic website! Does running a blog such as this require a large amount of
  work? I have very little expertise in coding but I had been hoping to start
  my own blog in the near future. Anyhow, if you have any suggestions or tips for new blog
  owners please share. I know this is off subject however I just needed to ask.

  Kudos!

 28. mahjong epic hacked apk says:

  Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for
  a blog website? The account aided me a acceptable deal.

  I had been a little bit acquainted of this your broadcast
  offered bright clear idea

 29. xem đá bóng trực tiếp kèo nhà cái says:

  No sport stands a much better than football, that cast a spell among all, driver with everything.|A great deal of sports is played moving laterally, yet training that way is forgotten. Aren’t going to the product is to sell, the more sales are intended. Future generations will still think on them.|There are thousands of online autographs sites. This is a person get faster for softball. leave the parachutes for the paratroopers. Ultimataely the picks are what keeps him from to be a decent QB play.|Beer is optional, although recommended, but football shirts are certainly mandatory. The good news is a person can don’t need to spend a whole lot of financial. #2 is really easy to set up.|In fact, I had no particular affinity with football itself. In this particular kind of sports, identifying where to put your bet is related challenge. Instruct all visitors to wear their team’s colors proudly.|With a sandbag, you literally wrestling the damn bag by rep six. Saying that you need function hard and search stronger doesn’t sell for the masses. You could select a solid color or reversible comforter cover.|In fact, is definitely the basic requirement for that professional too as amateur soccer the members. To begin to make football bets, you ought put together some fund. Each game also has a rule to follow.|Pop Warner Youth Football League offers probably the perfect flag league in the particular. This bell sits in front of Bancroft Hall in Annapolis. Playing youth flag football reaps benefits for wish for.|Football betting systems are not surprisingly the best tool they can use. As a beginner, you should only bet sum of that you comfortable with the. Look for coordinating curtains to match the bedding.|There are many things except for those as listed above to choose gifts for football buffs. Factors films handful of of probably the most popular and highly regarded football movies of in history.|Is that the type of football they plays in future colonies? This gets you “up” without becoming jittery or cranked out like Ephedrine used to. However these gifts for him show minimal effort and belief.|Know when the announcers speak about a guy’s “explosive action?” They’re talking about starting toughness. You will a involving different designs, styles and patterns.|It is simple to design a Navy football ring and also have it shipped in order to the cadet at Md. Hundreds of options in them are available at online sports memorabilia stores.|Americans’ love of football is cultural, way too. This will demonstrate how much you secure the team which love. I will give you what Cash in in an upcoming article.|Deadlifts end up being most underutilized speed exercise in the actual whole football training world. Purchase a large storage bin and feel it i’ll carry on with footballs to your own son to play with.|Football coaching traits are of help in providing a good resource young children who are aiming for passion in football. These are those who tarnish the image of the beautiful game. There’s a whole of life left to survive at that age.|And you do not necessitate around 20 players or a football stadium or obtain the game in progress. They key for building football speed and strength. Make a YouTube highlight video of your performance with a field.|But, just like the positives there are the pitfalls associated too. There been recently much increment with they going for your football games. Considerable key for building football speed and strength.|Get going, with implausible prospects getting well-known the particular world of football! Reading reviews written by other bettors may aid a reliable handicapping company.|Various nations, clubs and schools compete in football matches to prove their expertise and establish their supremacy.

 30. telolet bus driving 3d android cheats says:

  Amazing blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own site soon but I’m
  a little lost on everything. Would you recommend starting with
  a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any tips? Thank you!

 31. asmr https://0mniartist.tumblr.com says:

  Hello there, I found your blog via Google even as looking
  for a similar matter, your web site came up, it appears good.
  I have bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, simply changed into aware of your weblog
  through Google, and found that it’s truly informative.

  I’m gonna watch out for brussels. I will be grateful in case you continue
  this in future. A lot of other people might be benefited out
  of your writing. Cheers! 0mniartist asmr

 32. indian rummy free online rummy ios cheats says:

  Howdy would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m looking to start my own blog soon but I’m having a hard time making a
  decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs
  and I’m looking for something unique. P.S Sorry
  for being off-topic but I had to ask!

 33. como hackear verdad o reto says:

  Hiya very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Wonderful ..
  I will bookmark your website and take the feeds also? I am happy to find a lot of useful
  information here within the publish, we’d like work out extra strategies on this regard, thank you for sharing.
  . . . . .

 34. bit.ly says:

  Hey there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to
  no back up. Do you have any solutions to protect against hackers?
  asmr 0mniartist

 35. http://bit.ly/3gd1bLg says:

  Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I
  was wanting to know your situation; many of us have created some nice procedures and we are
  looking to swap techniques with others, please shoot me an e-mail if interested.
  0mniartist asmr

 36. productivity & life hack says:

  Hello, I think your website might be having browser
  compatibility issues. When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening
  in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick
  heads up! Other then that, wonderful blog!

 37. tasty planet lite hacked version says:

  May I just say what a comfort to uncover someone who genuinely understands what they’re discussing on the internet.
  You definitely know how to bring a problem to light and make it
  important. More people need to look at this and understand this side of your story.
  I was surprised that you’re not more popular given that you surely have the gift.

 38. hack for summer wheelie says:

  Howdy! Someone in my Myspace group shared this site with us so
  I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be
  tweeting this to my followers! Terrific blog and superb style and
  design.

 39. runs endless prince in jungle hack apk says:

  Appreciating the hard work you put into your site and
  detailed information you offer. It’s awesome to come across a blog every once
  in a while that isn’t the same old rehashed material.
  Great read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS
  feeds to my Google account.

 40. superheroes fighting games shadow battle mod says:

  Unquestionably consider that which you said.
  Your favourite justification seemed to be at the
  internet the simplest thing to keep in mind of. I say to you, I certainly get annoyed even as folks consider concerns that they
  plainly don’t recognise about. You controlled to hit the
  nail upon the highest and also defined out the whole thing with no need side effect ,
  folks can take a signal. Will likely be back to get more.
  Thank you

 41. driving boat simulator mod apk says:

  I have been surfing on-line more than three
  hours as of late, yet I by no means discovered any
  attention-grabbing article like yours. It’s pretty
  worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers
  made excellent content material as you probably did, the net will probably be
  much more helpful than ever before.

 42. hack para kings of war says:

  It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely
  donate to this outstanding blog! I guess for now i’ll settle for book-marking
  and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will
  talk about this site with my Facebook group. Talk soon!

 43. sweet candy forest mod says:

  hey there and thank you for your info – I’ve definitely picked up anything new from right here.
  I did however expertise several technical points using this site, since I experienced
  to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will
  sometimes affect your placement in google and can damage your quality score
  if ads and marketing with Adwords. Well
  I am adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of
  your respective interesting content. Ensure that you update this again very soon.

 44. exiled kingdoms rpg android cheats says:

  Hey there, I think your blog might be having browser compatibility
  issues. When I look at your website in Firefox,
  it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up!

  Other then that, amazing blog!

 45. dark side hack ios says:

  Howdy, There’s no doubt that your site may be having web browser compatibility problems.
  Whenever I take a look at your site in Safari, it looks fine however
  when opening in IE, it has some overlapping issues. I merely wanted to provide
  you with a quick heads up! Aside from that, great website!

 46. tongitsxtreme ios cheats says:

  First of all I would like to say terrific blog! I had a quick question that I’d like to ask if you do not mind.
  I was interested to know how you center yourself and clear your thoughts
  prior to writing. I have had difficulty clearing my mind in getting my ideas out.
  I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be
  wasted just trying to figure out how to begin. Any ideas or
  hints? Thank you!

 47. curse of the pharaoh match 3 mod says:

  I am really loving the theme/design of your weblog.
  Do you ever run into any internet browser compatibility problems?
  A handful of my blog audience have complained
  about my site not working correctly in Explorer but looks great in Firefox.
  Do you have any solutions to help fix this
  problem?

 48. frontline battlefield mission hack says:

  Please let me know if you’re looking for a author for your blog.
  You have some really good posts and I feel I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please blast me an email if interested. Many thanks!

 49. s.o.l stone of life ex mod apk says:

  Greetings! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa?
  My website addresses a lot of the same topics as yours and I believe we
  could greatly benefit from each other. If you might be interested feel
  free to shoot me an e-mail. I look forward to hearing
  from you! Great blog by the way!

 50. hack para kings of war says:

  I’m not sure where you’re getting your information, but good topic.

  I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for wonderful info I was looking for this info for my mission.

 51. stuntman water run android cheats says:

  Yesterday, while I was at work, my cousin stole my apple ipad
  and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be
  a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views.
  I know this is completely off topic but I had to share it with
  someone!

 52. hack tower conquest says:

  Hi, I do think this is a great site. I stumbledupon it 😉
  I may return yet again since I book marked it. Money and freedom
  is the greatest way to change, may you be rich and continue to help other people.

 53. hack evolution says:

  Wonderful article! That is the kind of information that
  are supposed to be shared across the internet.
  Shame on the seek engines for not positioning this submit upper!

  Come on over and seek advice from my site . Thank you =)

 54. game of kings the blood throne hack anroid says:

  Hey I am so excited I found your site, I really found you by accident,
  while I was researching on Bing for something else, Regardless I am here
  now and would just like to say thanks for a remarkable post
  and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment
  but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds,
  so when I have time I will be back to read
  a lot more, Please do keep up the great work.

 55. talking panda hacks says:

  Simply desire to say your article is as astonishing.
  The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject.
  Well with your permission allow me to grab your RSS
  feed to keep up to date with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 56. hack for warship attack 3d says:

  After looking over a handful of the blog articles on your web page, I truly like your technique of writing a
  blog. I book-marked it to my bookmark site list and will be checking back in the near future.
  Please check out my web site too and tell me what you think.

 57. descargar street fighting 4 hack apk says:

  It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy.

  I’ve read this post and if I could I wish to suggest you
  some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to
  this article. I want to read more things about it!

 58. dino safari 2 hack anroid says:

  Hello there I am so glad I found your webpage, I really found you by mistake, while I
  was researching on Yahoo for something else, Regardless I am here
  now and would just like to say thanks a lot for a remarkable post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design),
  I don’t have time to read it all at the moment but I have book-marked
  it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more,
  Please do keep up the great work.

 59. how to hack car race extreme crash racing game 2021 says:

  Hi would you mind stating which blog platform you’re working with?
  I’m going to start my own blog soon but I’m having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design seems different then most
  blogs and I’m looking for something unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 60. como hackear create says:

  Hi would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m looking to start my own blog in the near future but
  I’m having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
  Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!

 61. fishing food hack anroid says:

  It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely
  donate to this outstanding blog! I guess for now
  i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to fresh updates and will share this website with my Facebook group.
  Chat soon!

 62. hack para kings of war says:

  Hi fantastic blog! Does running a blog such as this require a lot of work?
  I have very little expertise in programming however I had been hoping
  to start my own blog in the near future. Anyways, if you have any suggestions or techniques for new blog
  owners please share. I know this is off topic nevertheless I just needed to ask.
  Thanks!

 63. como hackear shakeshake says:

  Appreciating the commitment you put into your blog and detailed information you present.
  It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed material.
  Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m
  including your RSS feeds to my Google account.

 64. real robot war steel hack apk says:

  Hi this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to
  get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 65. how to hack spring ninja says:

  Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues.

  When I look at your blog site in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it
  has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, fantastic blog!

 66. asmr your says:

  Hi just wanted to give you a brief heads up and let you
  know a few of the images aren’t loading correctly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

 67. hack para kings of war says:

  Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff prior to and
  you are just too magnificent. I really like what you have received
  right here, really like what you are saying and the way in which through which you assert it.
  You make it enjoyable and you still care for to keep it wise.
  I cant wait to learn far more from you. That is really a terrific web site.

 68. brake to die hack ios says:

  I’m truly enjoying the design and layout of your blog.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant
  for me to come here and visit more often. Did you
  hire out a developer to create your theme? Superb work!

 69. balloon paradise free match 3 puzzle game hack says:

  First off I would like to say wonderful blog!
  I had a quick question that I’d like to ask if you don’t mind.
  I was curious to find out how you center yourself and
  clear your head prior to writing. I’ve had a hard time
  clearing my thoughts in getting my thoughts out there.
  I do enjoy writing however it just seems like the first 10
  to 15 minutes are usually wasted simply just trying to figure out
  how to begin. Any suggestions or hints? Cheers!

 70. hack for bollyhits bollywood hindi video songs hd & status says:

  Hey there! I know this is kinda off topic however
  , I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?

  My blog addresses a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other.
  If you happen to be interested feel free to send me an e-mail.
  I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

 71. descargar a little war hack apk says:

  This is the perfect webpage for anybody who really wants to understand this topic.
  You know so much its almost hard to argue with you (not that I really will need to…HaHa).
  You definitely put a new spin on a topic that has been discussed for many
  years. Great stuff, just excellent!

 72. como hackear sexy dice sex game for couples says:

  Hi would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a
  hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most
  blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 73. descargar alien evolution clicker species evolving hack apk says:

  My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on various websites
  for about a year and am concerned about switching to another platform.
  I have heard very good things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress content into it?
  Any help would be greatly appreciated!

 74. animatronic horror doors hack apk says:

  Hi there would you mind stating which blog
  platform you’re working with? I’m planning to start my own blog soon but I’m having a
  difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

 75. airplane flight adventure games for landing android cheats says:

  Howdy would you mind stating which blog platform
  you’re working with? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a hard time choosing
  between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different
  then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

 76. how to hack tebak kata says:

  Unquestionably consider that that you said. Your favourite reason seemed to be on the
  net the simplest thing to be mindful of. I say to you, I definitely get annoyed
  whilst other people think about issues that they just don’t
  realize about. You controlled to hit the nail upon the highest and
  outlined out the whole thing with no need side effect , other folks could take a signal.

  Will likely be again to get more. Thanks

 77. there gamefly says:

  I think this is among the most vital information for me.

  And i am glad reading your article. But want to remark on few general
  things, The site style is great, the articles is really excellent :
  D. Good job, cheers

 78. are asmr says:

  We stumbled over here coming from a different web page and thought I may as well check things
  out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to looking over your web page again.

 79. blue whale 2020 hack anroid says:

  Hi there very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful ..

  I will bookmark your web site and take the feeds also?

  I am satisfied to find numerous useful information here in the put up, we’d like
  work out extra techniques in this regard, thanks for sharing.
  . . . . .

 80. Khách says:

  Hello are using WordPress for your blog platform?

  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own.
  Do you need any coding expertise to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 81. super adventure jungle adventures cheat codes says:

  Hello there, I found your blog via Google whilst looking for a similar matter, your site
  got here up, it seems great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, simply was alert to your blog thru Google, and located that
  it’s really informative. I’m going to watch out for brussels.
  I’ll be grateful when you continue this in future.

  Many people will probably be benefited from your writing.
  Cheers!

 82. hack for space racing 2 says:

  I blog often and I really thank you for your information. This article has
  really peaked my interest. I’m going to take a note of your blog and keep checking for new details about once
  a week. I opted in for your Feed as well.

 83. world championship billiards hacks says:

  I was curious if you ever thought of changing the structure of
  your website? Its very well written; I love what
  youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content
  so people could connect with it better. Youve got an awful lot of
  text for only having one or 2 images. Maybe you could
  space it out better?

 84. 7 card hack apk says:

  Hey There. I found your blog using msn. This is a really
  well written article. I’ll be sure to bookmark it and come back to read
  more of your useful info. Thanks for the post.
  I will certainly return.

 85. 2020 us open tennis championships hack ios says:

  My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on various websites for about a year and am nervous about switching to another platform.
  I have heard fantastic things about blogengine.net. Is there
  a way I can import all my wordpress content into it?

  Any help would be greatly appreciated!

 86. roulette wheel of luck cheats says:

  Someone necessarily help to make critically
  articles I might state. This is the very first time I frequented your website
  page and to this point? I amazed with the research you made to create this particular put up extraordinary.
  Fantastic process!

 87. skyswings hack apk says:

  My partner and I stumbled over here coming from a different website and thought I might as well check things out.
  I like what I see so now i’m following you. Look
  forward to exploring your web page yet again.

 88. table top racing free mod apk says:

  Hi there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.
  Is it very hard to set up your own blog?

  I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about making my own but I’m not sure where to
  begin. Do you have any points or suggestions? Thanks

 89. 100 doors brain teasers 1 ios cheats says:

  Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform
  are you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve
  had problems with hackers and I’m looking at options for
  another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 90. biotix phage genesis hack says:

  I’ve been exploring for a bit for any high quality articles
  or weblog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site.

  Studying this information So i’m happy to show that I’ve a
  very good uncanny feeling I found out just what I needed.
  I most no doubt will make sure to do not forget this website and provides it a look on a continuing basis.

 91. ukulele tabs & chords cheats says:

  First of all I want to say terrific blog! I had a quick question which
  I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to know how you center yourself and clear your thoughts before writing.

  I’ve had a difficult time clearing my mind in getting
  my ideas out. I truly do enjoy writing but it just
  seems like the first 10 to 15 minutes are wasted simply just trying
  to figure out how to begin. Any suggestions or hints?
  Cheers!

 92. army clash hack says:

  I really love your site.. Pleasant colors & theme.
  Did you make this site yourself? Please reply back as I’m planning to create my own website and would love to learn where you got this from or what
  the theme is called. Many thanks!

 93. treasure of montezuma 3 in a row games free cheat codes says:

  Definitely believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the
  net the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they plainly do not know about.

  You managed to hit the nail upon the top and
  defined out the whole thing without having side-effects , people
  can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 94. bitly.com says:

  Hey! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.
  Is it difficult to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about creating my own but I’m not sure where
  to begin. Do you have any tips or suggestions? Cheers

 95. airport madness 3d mod says:

  Hello there I am so glad I found your weblog, I really found you by error, while I
  was researching on Aol for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks for a fantastic post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to
  go through it all at the moment but I have book-marked it and also added your
  RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb work.

 96. como hackear russian police crime simulator says:

  Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff prior to and you’re just too magnificent.
  I actually like what you’ve got here, certainly like what you are saying and the way during which you
  say it. You make it entertaining and you continue to take
  care of to stay it smart. I cant wait to read far more from you.

  This is actually a great web site.

 97. of asmr says:

  Can I just say what a comfort to find somebody that
  genuinely understands what they’re discussing on the internet.
  You certainly understand how to bring an issue to light and make it important.
  A lot more people need to look at this and understand this side of your story.
  I can’t believe you aren’t more popular given that you surely have the
  gift.

 98. Lottie says:

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
  Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how
  could we communicate?

 99. an asmr says:

  Hey! I could have sworn I’ve been to this website before but after checking through some
  of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll
  be book-marking and checking back frequently!

 100. Khách says:

  Hi! I could have sworn I’ve been to this blog before but
  after browsing through some of the post I realized it’s new to me.
  Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 101. heavy logging cargo truck transport simulator hack says:

  With havin so much content and articles do you
  ever run into any problems of plagorism or copyright infringement?
  My website has a lot of unique content I’ve either written myself or outsourced but it seems
  a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do
  you know any solutions to help protect against content from being stolen? I’d really appreciate it.